Betting på annat än sport

Betta på ditt favoritbidrag i Eurovision Song Contest!

Är du också en av de som sitter framför melodifestivalen och har rätt om vilket bidrag som får flest röster eller till och med vinner? Då är detta intressant för dig! Till dig som har ett intresse för schlager och odds kan du nu under 2018 betta på Eurovision Song Contest. Detta har funnits under alla de år som denna musikfestival funnits på tv rutan. Gör finalen till något utöver det vanliga med mer liv och låt glädjen fylla hela rummet när just ditt valda bidrag vinner!

Redan idag kan du oddsa på Eurovision även om finalen är några månader bort. Detta går att göra på nästan alla spelbolag. Går du in på din favorit spelhemsida kan du hitta en tabell med de odds som erbjuds på de olika kandidaterna som kommer att vara med i tävlingen. Ett tips på ett av de länderna som har bäst odds och har goda vinstmöjligheter är Sverige.

Vilket bidrag tror du kommer att vinna hela musiktävlingen? Kan det vara Benjamin Ingrossos låt Dance you off som kammar hem vinsten eller tror du på någon annan? Sätt på dig dina gyllene skor och välj det bidrag du tror kommer att vinna och låt spänningen börja!