Bättre odds

Hos oss hittar du spelbolagen med bättre odds än konkurrenterna

Bättre odds hittar du med största sannolikhet någon annanstans än hos exempelvis Svenska Spel, eftersom det är statligt ägt och de har inte anammat idén med att locka till sig nya spelare och få dem att stanna kvar så länge som möjligt genom att aktivt arbeta för det. Nej, den dinosauriern har genom åren levt med föreställningen om att de är störst, bäst och vackrast. De vill tro att folk är lojala och att de inte kommer att leta sig någon annan stans men det stämmer ju inte alls. Vi har under en längre tid sett att svenskar börjar få upp ögonen för andra spelbolag som erbjuder bra mycket bättre odds och så mycket bättre erbjudanden än vad Svenska Spel kan komma med. Faktum är att du hittar bonusar och annat godis på många andra ställen som inte går att ta del av hos Svenska Spel alls. Ta bara det faktum att när du registerar ett konto hos ett spelbolag så kan du ta del av en välkomstbonus (även kallat insättningsbonus) vilket betyder att om du sätter in en vissa summa pengar så får du extra pengar att spela med av spelbolaget.

Att ta del av en odds bonus eller spelbonus betyder att du om du väljer att sätta in till exempel 500 kronor hos spelbolaget så vill de visa sin uppskattning och eftersom de vill ha kvar dig så länge som möjligt på sin spelsajt, matchar de din insättning med 100 % upp till 500 kronor vilket då i slutändan betyder att du kommer att ha hela 1000 kronor att spela för istället för dina ursprungliga 500 kronor som du valde att sätta in från första början. Så att ta sig en titt på alla dessa olika erbjudanden är en mycket bra idé. Kom bara ihåg att läsa regler och villkor för alla bonusar och erbjudanden så du vet vad som gäller för just den bonus som du vill ta del av. Självklart ska du titta på och jämföra de olika spelbolagen och det de erbjuder för att kunna ta del av den bästa möjliga bonusen med de allra bästa och schysstaste villkoren så att du ska få en så bekväm resa till storvinsterna det bara är möjligt.

Innebörden av bättre odds

Bäst odds får du hos de spelbolag som vi listar här på spelbolagonline.nu, för vi har gått igenom och undersökt internet in i minsta detalj och därmed jämfört alla befintliga spelbolag med varandra och sedan har vi varit snälla och listat de spelbolag med bäst oddsutbud bara för din skull så att du sparar värdefull tid som du istället kan lägga på att spela på odds. Detta för att vi, precis som du, gillar kicken och adrenalinet man får av att spela på odds lite då och då. Givetvis ska man då välja att göra det på de sidor som håller en viss klass och kvalité och framförallt de spelsajter som ger bättre odds än de andra konkurrenterna.

Viktigast av allt är ju att om du väljer att satsa en del av dina hårt förvärvade slantar så ska du naturligtvis få så mycket som möjligt tillbaks och då kan det vara svårt att veta vilket bolag som har de bästa bonusarna och erbjudandena helt enkelt. Genom att besöka de spelbolagen som erbjuder bättre odds än till exempel Svenska Spel ger du dig själv ett grymt försprång gentemot spelarna som klamrar sig fast vid just Svenska Spels undermåliga odds. Så gör dig själv en björntjänst genom att registrera dig på något av de eminenta  spelbolag vi listar så har du med hjälp av bättre odds och bättre bonusar chansen att kamma hem storvinsterna! Vi önskar dig stort lycka till med ditt spelande!