Mobil Betting

Mobilbetting

Sportsbetting blir allt större och större i takt med att utbudet av matcher spelbolag växer. Idag finns där hundratals matcher dagligen att spela på och oddsen varierar kraftigt beroende på vilket bolag du använder dig utav. Var noga med att hitta de bästa oddsen för att maximera dina chanser till att vinna stort. Vad som vuxit fram på senare tid är även sportsbetting via mobilen, något som alla i stort sett använder sig utav nu för tiden. Tillgängligheten, smidigheten och möjligheten att alltid kunna hålla koll på matcherna som pågår är något som lockar nya spelare dagligen!

 

Utvecklingen av mobilbetting

Att spela på matcher var från en första början något som endast gick att göra i så kallade spelbutiker. Snabbt insåg man att det inte var värt mödan att behöva pallra sig ut till närmsta butik för att kunna spela. Det var då sportsbetting tog fart online på riktigt. Spelbolagen ökade lavinartat och mängden information som spelare kunde få fram om matcherna var nästintill obegränsat.

I takt med mobilens genombrott, något varenda människa ser som en självklarhet nu för tiden, så kom också sportsbetting att bli en mobil aktivitet. Nu kunde du som spelare inte behöva ta hänsyn till om du satt på bussen på väg till jobbet eller låg rastlös i soffan, spelen fanns alltid nära till hands.

Idag erbjuder i stort sett alla spelbolag mobilbetting och mobilodds. Bet365, Unibet och alla andra speljättar kommer hela tiden upp med nya spännande funktioner som gör din spelupplevelse än bättre. Inte nog med att du kan spela på alla hundratals matcher vart du än befinner dig, du kan nu även hålla koll på resultat, statistik och tabeller direkt via din mobil.

Liveodds i mobilen

Livebetting i mobilen

Livebetting är något som alltfler spelare ägnar sig åt och inte konstigt med tanke på spänningen som kan infinna sig. Vad passar då inte bättre än att spela på liveodds direkt i mobilen. Med tanke på att man kanske inte alltid befinner sig framför datorn när matchen drar igång så är livebetting i mobilen en möjlighet som välkomnas med öppna armar.

Vad som gör upplevelsen än bättre är att man på senare tid även kan livestreama matcher direkt i mobilen. Varför låsa sig vid att sitta i soffan framför tv:n när det är matcher som spelas när man kan streama direkt i mobilen. Se matcherna och spela live via mobilen är något som alla spelare idag ser som en självklarhet.

Flera spelbolag använder sig idag även av speciella välkomsterbjudanden för er mobilspelare. Inte sällan får du en bonus på ditt första spel som är lagt via mobilen. Med tanke på hur mycket enklare och smidigare det är att spela via mobilen jämför med via datorn så är det inte konstigt att alltfler överger det stationära spelandet. Sidor som Mobilebet med flera har verkligen tagit mobilbettingen framåt under de senaste åren och har du inte redan testat så rekommenderas du varmt att göra det.