Inlägg

Stryktipset

Detta klassiska tips hos Svenska Spel lanserades år 1934 med 12 matcher. Sedan 1969 har det haft sitt nuvarande format med 13 matcher. Detta har under årens gång gjort väldigt många människor till miljonärer. Sedan 2010 höjde Svenska Spel utbetalningsgraden från 46& till 65%, alltså går 65% av intäkterna tillbaka till spelarna. Vilket bland annat innebär att vinsterna för 12 och 13 rätt har blivit dubbelt så höga. Så är man en ensam med 13 rätt så är man garanterad 10 miljoner kronor.

Högsta vinsterna 2017

  • 2 800 000
  • 2 780 075
  • 2 102 681
  • 1 874 427
  • 1 300 000
Den högsta vinsten någonsin hamnade på 20,3 miljoner år 2011. Detta är den högsta tipsvinsten någonsin i Norra Europa. Det har delats ut flera vinster på 10 miljoner kronor.

Var spelar man Stryktipset?

Man kan spela tipset hos ett av de många ombuden som finns. Där fyller man i de vanliga stryktipset lapparna. Ombuden erbjuder också möjligheten att köpa andelar i bolagsspel. Vilka brukar vara större spel och dyrare än de man spelar ensam. Vilket gör att man köper en del av ett större spel och sedan delar man vinsten bland de som köpt andelar. Förutom att tippa hos ombud. Så erbjuder Svenska Spel möjligheten att tippa på sin hemsida.

Fotbolls VM 2018

Det är 32 nationer som kvalificerat sig för världsmästerskapet i Ryssland. Bland de som ej lyckats ta sig dit finns bland annat Italien, Holland, Chile och USA. Vilket säger en del om hur tuff konkurrensen varit att ta sig dit.

Vilka är favoriter?

Det finns många bra lag med som har chans att vinna hela turneringen. Men där finns två lag som sticker ut när man ser till oddsen.
  • Brasilien
Som har ett fantastiskt lag och har passerat Tyskland som favoriter till att vinna VM. Brasilien har ett fantastiskt lag med en uppsjö av spelare från den absoluta toppen av klubbfotboll. Deras offensiv är som så många gånger förr väldigt imponerande. Den klarast lysande stjärnan är Neymar med hårt konkurrens av Firmino, Gabriel Jesus och Coutinho. Trotts detta är det just deras defensiv som gör detta laget så stark. Förutom en fantastiskt stark backlinje med bland annat Thiago Silva, Marquinhos och Marcelo, så har Brasilien en världsmålvakt i Alisson.
  • Tyskland
Som regerande världsmästare är Tyskland en av favoriterna att ta hem VM. Det Tyska landslaget är som vanligt en väldigt starkt lagmaskin. Som är väldigt samspelat, disciplinerade och taktiskt skickliga. En sak som faktiskt skiljer detta laget, från tidigare lag. Är att det finns väldigt många tyska spelare utanför den tyska ligan.Dock får man klara sig utan Neuer i målet, som är ett väldigt tungt avbräck. Men även utan Neuer så är den tyska defensiven en av turneringens absolut starkaste. Men förutom den starka defensiven så finns det gott om offensiva kvalitéer. Man besitter ett av turneringens starkaste mittfält med Toni Kroos i spetsen. Här finns en uppsjö av spelskickliga spelare vilket ger en enorm bredd. Att kontrollera spelet och matchbilden gör tyskarna väldigt svår slagna.

Betting på annat än sport

Betta på ditt favoritbidrag i Eurovision Song Contest! Är du också en av de som sitter framför melodifestivalen och har rätt om vilket bidrag som får flest röster eller till och med vinner? Då är detta intressant för dig! Till dig som har ett intresse för schlager och odds kan du nu under 2018 betta på Eurovision Song Contest. Detta har funnits under alla de år som denna musikfestival funnits på tv rutan. Gör finalen till något utöver det vanliga med mer liv och låt glädjen fylla hela rummet när just ditt valda bidrag vinner! Redan idag kan du oddsa på Eurovision även om finalen är några månader bort. Detta går att göra på nästan alla spelbolag. Går du in på din favorit spelhemsida kan du hitta en tabell med de odds som erbjuds på de olika kandidaterna som kommer att vara med i tävlingen. Ett tips på ett av de länderna som har bäst odds och har goda vinstmöjligheter är Sverige. Vilket bidrag tror du kommer att vinna hela musiktävlingen? Kan det vara Benjamin Ingrossos låt Dance you off som kammar hem vinsten eller tror du på någon annan? Sätt på dig dina gyllene skor och välj det bidrag du tror kommer att vinna och låt spänningen börja!